Artikler

qigongsilke.dk

Kinesiske helseøvelser og livs filosofi (TKM)

- for et liv i balance

 

Artikler

(Lad musen køre henover punkterne, så dukker understregningen op. Klik, og du føres til artiklen)

 

Peter Munthe-Kaas's beretning af 29. december 2017 af han træningsbesøg hos grandmaster Sam Tam. Klik her. Peter er elev hos mester Torben Bremann. Fantastisk at læse og lære fra Peters beretning. Jeg har selv haft fornøjelse af at lære fra grandmaster Sam Tam, når Torben Bremann har inviteret til workshop. En kæmpe gave. Læs med og se billederne og de små film. Grandmaster Sam Tam har særlige evner.

 

Mindbooster. Et programforløb i Aktivitetshuset i Dragør for en udvagt gruppe 60+ borgere. Pensioneret læge og forsker Stig Pramming er ophavsmand til projektet. Læs artiklen i Politiken Lørdagsliv 9. december 2017. Jeg indleder med en intro.

 

Læge i psykiatri Lone Overby Fjorback:

Fremtidens Lægegerning

 

Qi Gong folder. Hvorfor Qi Gong? DQF anbefaler.

 

Gojibær

 

Qi Gong er mange ting. Der er mange set. I denne artikel behandles et set blandt mange, hvor jeg fx underviser i andre set. Det ene er ikke bedre end det andet. Qi Gong er vel altid medicinsk. For god ordens skyld, den udgave af Ba Duan Jin som jeg underviser i er også medicinsk Qi Gong. Det er der nogle der går meget op i. Qi Gong virker! Qi Gong er helse! Lad os hjælpes ad med at sprede budskabet. Men Qi Gong kan ikke læres ved at læse i en bog. Qi Gong skal udføres. En kompetent instruktør er nødvendig. Danmark er langt bag ud. Det er synd! Andre skal også få adgang og mærke alt det gode, der er til den enkelte. Jeg gør hvad jeg kan for at formidle og bringe Qi Gong frem i lyset, med henblik på at andre kan få mulighed for at få det meget bedre på den naturlige måde, ofte med det resultat at medicin forbruget daler eller helt udfases, man bliver gladere, lettere, sundere. Kære danske sundhedsvæsen. Vågn nu op. Se også de film link jeg har lagt ud. Der kan du se lidt af det jeg bl.a. underviser i. (Kilde til artiklene Ugebladet SØNDAG 44/2017)

 

Qi Gong er godt for balancen og for qigt. Gigtforeningen anbefaler. Bemærk dog at artiklen nævner 10 grundøvelser, hvilket ikke er korrekt. Qi Gong virker, det er korrekt. Klik her

 

Tai Chi er godt for balancen

 

Vi er i Amagerbladet, 2012. Lisbeth Jansen fra avisen deltog også. Læs hendes oplevelser. P.s. Vi fik lidt regn til sidst denne gang. Men pyt med det.

 

PR i Dragør Nyt 2016. Siden første gang Qi Gong gratis på græs - et åbent tilbud til alle begyndte i 2011, har Dragør Nyt været venlige at medtage invitationen, hvor Monika Lisbeth Petersen indbyder alle til at prøve settet Ba Duan Jin, som vi oversætter til Silkeøvelserne. Et ældgammelt og gennemprøvet system som medicinsk Qi Gong fra kinesisk hospital. Lad dig inspirere og kom og vær med. Hold øje med Nyheder og/eller tilmeld dig nyhedsbrev, så dumper årets datoer direkte ind i din postkasse.

 

Tai Chi mod depression - Kilde: Helen Lavretsky m.fl, Lokalavisen for Amager, 2011.

 

Tai Chi i arbejdstiden! Læs denne spændende artiklen fra Berlingske Business, marts 2015. En af Kinas rigeste mænd, Guo Guangchang, udtaler...

 

MusiCure, marts 2017

 

Flere artikler er på vej. Hold øje med siden, som løbende opdateres.

 

 

__________________________________________________________________________

Copyright © qigongsilke.dk All Rights Reserved

MONIKA LISBETH P.

mail@monika.one

telefon 2629 7151

KONTAKT

 

 

 

 

Senest opdateret 30. december 2017

 

_________________________________________________________________________