Podcast

Podcast - Det handler om Qi, livsenergi. Mennesket er energi.   For Monika L. Petersen begyndte denne del af livsrejsen i 2007 i mødet med Qigong. Qigong betyder energibevægelser. Qigong er indre øvelser for krop og sind. Der sker en afbalancering i arbejdet med øvelserne, som også er meditation i bevægelse. Monika L. Petersen benytter også siddende meditationer med en følelse af lys i hjetet efter guining fra Heartfulness Meditation (SRCM). Siden 2013 har Monika L. Petersen været abhyassi hos preceptor Viggo Vikkelsø. Siden 2011 har Monika L. Petersen undervist i Qigong. Forfatterdebut i 2020. De første tre bogudgiveler kom i løbet af to år. En DVD i Qigong øvelserne Ba Duan Jin i en særlig udgave, som kun få kender og som meget få underviser i, er udgivet i 2021. Det er ønsket, at flere uddanner sig som instruktør i denne unikke Qigongserie. Et intensivt hold for Qigongudøvere, der ønsker at udvikle sig til instruktører, er programsat: LINK.


Er du interesseret, så skriv til mail@monika.one.


Ønsket er at vidensdele. Der er så meget godt i Qigong. Andre skal også have mulighed for at mærke.

Teosofisk Danmark

"Vi kan ikke gøre mere for dig"

julin.dk 


"Vi kan ikke gøre mere for dig."

ISBN 978-87-92500-62-5


Lægens dom: "Lær at leve med det" blev ændret til rask, medicinfri, god energi!

Alternative tilbud løste opgaven!

FOKUS PÅ KINESISK MEDICIN - Podcast:                          1/2: 

2/2:  florian.dk


"Frø til spiring - for bedre balance i livet"

ISBN 978-87-972191-0-2

Om bogen og passionen


Folkesundheden


Hvad vi gør for vores børn


OM

Monika L. Petersen

forfatter, Qigong instruktør,

Tai Chi, Mindfulness, Meditation


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


Forfatter


FaceBook & Instagram: LINK


KLIK PÅ FOTO

Jeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv.


Regnskab og administration blev i 2012 skiftet ud med jobbet som Qigong instruktør, Tai Chi, Mindfulness samt Meditation.


Forfatter er kommet til. Formidling og vidensdeling er min passion. Udover allerede udgivet titel er flere på vej, Workshops og andre tilbud er en del af mit virke.


Ønsket er at bidrage til, at andre mennesker kan få det bedre. Læren om balance og at give slip.