Blog

Blog

Hold øje med http://qigongsilke.blogspot.dk/

På siden tager jeg forskellige emner om, som alle relaterer til helse, livsstil og det at gøre noget godt for sig selv. At gøre noget godt for sig selv er basis for at kunne gøre noget for andre. Når vi har det godt bliver det helt naturligt at gøre noget for andre. At gøre noget for andre bidrager til endnu mere glæde, som går begge veje. At modtage omsorg og interesse er glædeligt, at bidrage til at andre mennesker kan få det bedre bibringer glæde.


Emnerne kan være ret forskellige. Scroll eventuelt ned over de efterhånden mange artikler og se om ikke der skulle være én, eller flere, som du kan lade dig inspirere af. Rigtig god læselyst. Vær også velkommen til at kommentere, i linket på siden, eller i en besked direkte til mig. Vidensdelen holder jeg af.


Vi er nødt til at bidrage. I en eller anden grad alt efter hvor vi er i livet og hvordan ressourcerne er. Jeg vil af hjertet godt bidrage til fred. Fred på jord. Fred mellem mennesker. Men det skal være den ægte fred. Den fred, som vi tror er fred fordi der er en tilsynesladende fredeligt stemning i rummet, men som vi inderst inde godt ved ikke er ægte, fordi vi godt ved, at fx nogle har brug for hjælp, eller nogle har en upassende og måske endda skadelig adfærd, da må vi gøre noget. Det kan sagtens være, at det ikke bliver behageligt. Men nogle gange er vi nødt til at gøre noget, som vi finder er ubehageligt, men som vi må gøre for at blande os, for at hjælpe måske et menneske i nød. Den ægte fred, den er ønskværdig, den må vi værne om.


Kærlighed er mit budskab. Artikler skal til tider læses helt til sidste punktum for at forstå budskabet. Jeg 'slår af og til i dynen'. Af kærlige grunde. Nogle gange må vi se op og være intense og mærke efter. Gør vi det rigtige? Er vi passiv hvor vi burde være aktiv? Skal vi blande os? Skal vi indhendte støtte. Nogle gange kan et par ord gøre en stor forskel. Det kan igen gå begge veje, også trods det, at hensigten er god. Et smil og en hånd og ikke mindst et øre kan gøre så meget. Det kan vi godt tilbyde. Hvis ressourcerne er dertil. Et godt sted at begynde er det lille smil. Det lille smil kan løfte én selv i en vanskelig tid. Det lille smil vil blive gengældt. I det mindste vil det lille smil gøre en forskel, for møder smilet én som er trist, så kan smilet sætte sig som et lille frø, der kan vokse. Så har vi allerede bidraget. 


Læs gerne mine indlæg, som ikke kommer i en lind strøm, men som kommer når jeg synes, jeg har noget særligt at dele ud af.


Rigtig god læselyst.


Venlig hilsen

Monika PetersenCopyright © www.qigongsilke.dk - All Rights Reserved  - 2021

OM

Monika L. Petersen

forfatter, Qigong instruktør,

Tai Chi, Mindfulness, Meditation


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


Forfatter


FaceBook & Instagram: LINK


KLIK PÅ FOTO

Jeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv.


Regnskab og administration blev i 2012 skiftet ud med jobbet som Qigong instruktør, Tai Chi, Mindfulness samt Meditation.


Forfatter er kommet til. Formidling og vidensdeling er min passion. Udover allerede udgivet titel er flere på vej, Workshops og andre tilbud er en del af mit virke.


Ønsket er at bidrage til, at andre mennesker kan få det bedre. Læren om balance og at give slip.