Visuelt Audio Podcast

Egne produktioner


Vær velkommen i FaceBook gruppen "Dragør Qigong & Tai Chi"

EGNE UDGIVELSER      -      mere: www.monika.one    

KLIK PÅ FOTO

KLIK PÅ FOTO

KLIK PÅ FOTO

"Vi kan ikke gøre mere for dig" (Lemuel Books, 2021). En bog der ønsker at give håb. Når lægerne giver op, kan der være andre veje at gå. Forfatteren søgte hjælp hos alternative behandlere og blev rask. GIV IKKE OP! GIV SLIP!


ANMELDELSE

"Det har været en stor fornøjelse at læse den, og det har jeg gjort ord for ord. Jeg er meget enig i bogens betragtninger, blandt andet at vi læger bør være mere åbne for menneskers livshistorier og for mere naturlig behandling af årsager og ikke kun symptomer. Bogen er velegnet til læsning i små afsnit med efterfølgende diskussion, som vil gøre alle kloge på årsager, ubalancer og muligheder. Den giver håb og viser vejen til det."                                       Carsten Vagn-Hansen, Radiodoktoren

"Året 2020 - almindelige dage i en ualmindelig tid" (2021) kom til i en vanskelig tid for os alle, hvor vi havde brug for opmuntring. Oplevelser, nuet skraft, interesse og nysgerrighed er vigtige ingredienser i det gode liv. Forfatteren ønsker at sprede glæde og bidrage til at andre kan få løftet nogen byrde ud af livets fortrædeligheder. Corona digtet byder sig til.


Læsere udtaler blandt andet, at det er en meget dejlig bog med glæde og optimisme. En bog jeg ofte vender tilbage til. Link til yderligere samt til KØB.

"Frø til spiring -

for bedre balance i livet" (2020)

En bog om nærvær, qigong & Meditation 


 

Trænings DVD med tilhørende kapitler, hvor der sættes fokus på detaljer (2021)


DVD for begynder og øvet.

Forfatter Monika L. Petersen er inviteret ind til Florian Fastinas podcast, hvor bogen og passionen bag "Frø til spiring - for bedre balance i livet" præsenteres i 3 kapitler: 


LINK:

http://www.florian.dk

Ba Duan Jin / Silkeøvelser eller den 8-delte brokade her i en særlig udgave, videreudviklet af Qigong instruktør Monika L. Petersen på baggrund af Tai Chi instruktør Viggo Vikkelsø's udgave.

Andres produktioner

PODCAST fra andre

Gina Asbjerg bliver interviewet af Florian Fastina i forbindelse med udgivelse af bogen GAVEN I MAVEN. En bog jeg varmt kan anbefale. Under litteraturfanen anbefaler jeg også andre bøger. Gina Asbjerg forklarer på fornemmeste vis sin viden.


http://www.florian.dk/?powerpress_pinw=2192-podcast

Med tilladelse fra Florian Fastina samt Gina Asbjerg


RADIOUDSENDELSE

Roskilde Dampradio, februar 2015

Salomon deler ud af vigtig viden. Det handler om arbejdet indeni, om krop og sind.

Kort sagt om QIGONG. Her er noget til alle. Helseskabende øvelser og filosofi.

Studievært: Frank Glise. Tak til Roskilde Dampradio. Med tilladelse fra Salomon. 

Salomon fortæller om Qigong i programmet "Rundt om" i Roskilde dampradio. - Del 1

Salomon fortæller om Qigong i programmet "Rundt om" i Roskilde dampradio. - Del 2

OM

Monika L. Petersen

forfatter


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


Forfatter: Link


FaceBook & Instagram: LINK


KLIK PÅ FOTO

Jeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion i 2003, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse i 2007, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv.


Forfatter er kommet til. Ønsket er at bidrage til, at andre mennesker kan få det bedre. Blandt andet er læren om balance og at give slip vigtig. Udover allerede udgivede titler er flere på vej. At skrive er min passion.