Visuelt Audio Podcast

EGNE UDGIVELSER      -      mere: www.monika.one    

KLIK PÅ FOTO

KLIK PÅ FOTO

KLIK PÅ FOTO

"Vi kan ikke gøre mere for dig" (Lemuel Books, 2021). En bog der ønsker at give håb. Når lægerne giver op, kan der være andre veje at gå. Forfatteren søgte hjælp hos alternative behandlere og blev rask. GIV IKKE OP! GIV SLIP!


ANMELDELSE

"Det har været en stor fornøjelse at læse den, og det har jeg gjort ord for ord. Jeg er meget enig i bogens betragtninger, blandt andet at vi læger bør være mere åbne for menneskers livshistorier og for mere naturlig behandling af årsager og ikke kun symptomer. Bogen er velegnet til læsning i små afsnit med efterfølgende diskussion, som vil gøre alle kloge på årsager, ubalancer og muligheder. Den giver håb og viser vejen til det."                                       Carsten Vagn-Hansen, Radiodoktoren

"Året 2020 - almindelige dage i en ualmindelig tid" (2021) kom til i en vanskelig tid for os alle, hvor vi havde brug for opmuntring. Oplevelser, nuet skraft, interesse og nysgerrighed er vigtige ingredienser i det gode liv. Forfatteren ønsker at sprede glæde og bidrage til at andre kan få løftet nogen byrde ud af livets fortrædeligheder. Corona digtet byder sig til.


Læsere udtaler blandt andet, at det er en meget dejlig bog med glæde og optimisme. En bog jeg ofte vender tilbage til. Link til yderligere samt til KØB.

"Frø til spiring -

for bedre balance i livet" (2020)

En bog om nærvær, qigong & Meditation 


 

Trænings DVD med tilhørende kapitler, hvor der sættes fokus på detaljer (2021)


DVD for begynder og øvet.

Forfatter Monika L. Petersen er inviteret ind til Florian Fastinas podcast, hvor bogen og passionen bag "Frø til spiring - for bedre balance i livet" præsenteres i 3 kapitler: 


LINK:

http://www.florian.dk

Ba Duan Jin / Silkeøvelser eller den 8-delte brokade her i en særlig udgave, videreudviklet af Qigong instruktør Monika L. Petersen på baggrund af Tai Chi instruktør Viggo Vikkelsø's udgave.

Andres produktioner

OM

Monika Z. Petersen

forfatter


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


#energi #flow #levfrahjertet


Forfatter: Link

FaceBook & Instagram: LINKJeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion i 2003, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv. Vil du være glad? Træn Qigong og vær opmærksom på dit mindset. DVD'en "Silkeøvelserne BA DUAN JIN", som jeg lavede i 2022, kan erhverves ved at kontakte mig, evt. via dette LINK


Forfatter har jeg altid været. I mange år til skuffen og i andet privat regi. I 2020 udkom min første bog. Bøgerne jeg hidtil har udgivet handler om livsenergi og det gode liv beskrevet ud fra meget forskellige vinkler. Læren om balance og at give slip er vigtig, eller rettere afgørende, for hvordan vi har det. At skrive er min passion. Det er dejligt at dele viden og sprede glæde.


UDGIVELSER, link dertil