Podcast

Podcast - Det handler om Qi, livsenergi. Mennesket er energi.   For Monika L. Petersen begyndte denne del af livsrejsen i 2007 i mødet med Qigong. Qigong betyder energibevægelser. Qigong er indre øvelser for krop og sind. Der sker en afbalancering i arbejdet med øvelserne, som også er meditation i bevægelse. Monika L. Petersen benytter også siddende meditationer med en følelse af lys i hjetet efter guining fra Heartfulness Meditation (SRCM). Siden 2013 har Monika L. Petersen været abhyassi hos preceptor Viggo Vikkelsø. Siden 2011 har Monika L. Petersen undervist i Qigong. Forfatterdebut i 2020. De første tre bogudgiveler kom i løbet af to år. En DVD i Qigong øvelserne Ba Duan Jin i en særlig udgave, som kun få kender og som meget få underviser i, er udgivet i 2021.

Teosofisk Danmark

"Vi kan ikke gøre mere for dig"

julin.dk 


"Vi kan ikke gøre mere for dig."

ISBN 978-87-92500-62-5


Lægens dom: "Lær at leve med det" blev ændret til rask, medicinfri, god energi!

Alternative tilbud løste opgaven!

FOKUS PÅ KINESISK MEDICIN - Podcast:                          1/2: 

2/2:  florian.dk


"Frø til spiring - for bedre balance i livet"

ISBN 978-87-972191-0-2

Om bogen og passionen


Folkesundheden


Hvad vi gør for vores børn


OM

Monika Z. Petersen

forfatter


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


#energi #flow #levfrahjertet


Forfatter: Link

FaceBook & Instagram: LINKJeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion i 2003, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv. Vil du være glad? Træn Qigong og vær opmærksom på dit mindset. DVD'en "Silkeøvelserne BA DUAN JIN", som jeg lavede i 2022, kan erhverves ved at kontakte mig, evt. via dette LINK


Forfatter har jeg altid været. I mange år til skuffen og i andet privat regi. I 2020 udkom min første bog. Bøgerne jeg hidtil har udgivet handler om livsenergi og det gode liv beskrevet ud fra meget forskellige vinkler. Læren om balance og at give slip er vigtig, eller rettere afgørende, for hvordan vi har det. At skrive er min passion. Det er dejligt at dele viden og sprede glæde.


UDGIVELSER, link dertil