Podcast

Podcast - Det handler om Qi, livsenergi. Mennesket er energi.   For Monika L. Petersen begyndte denne del af livsrejsen i 2007 i mødet med Qigong. Qigong betyder energibevægelser. Qigong er indre øvelser for krop og sind. Der sker en afbalancering i arbejdet med øvelserne, som også er meditation i bevægelse. Monika L. Petersen benytter også siddende meditationer med en følelse af lys i hjetet efter guining fra Heartfulness Meditation (SRCM). Siden 2013 har Monika L. Petersen været abhyassi hos preceptor Viggo Vikkelsø. Siden 2011 har Monika L. Petersen undervist i Qigong. Forfatterdebut i 2020. De første tre bogudgiveler kom i løbet af to år. En DVD i Qigong øvelserne Ba Duan Jin i en særlig udgave, som kun få kender og som meget få underviser i, er udgivet i 2021.

Teosofisk Danmark

"Vi kan ikke gøre mere for dig"

julin.dk 


"Vi kan ikke gøre mere for dig."

ISBN 978-87-92500-62-5


Lægens dom: "Lær at leve med det" blev ændret til rask, medicinfri, god energi!

Alternative tilbud løste opgaven!

FOKUS PÅ KINESISK MEDICIN - Podcast:                          1/2: 

2/2:  florian.dk


"Frø til spiring - for bedre balance i livet"

ISBN 978-87-972191-0-2

Om bogen og passionen


Folkesundheden


Hvad vi gør for vores børn


OM

Monika L. Petersen

forfatter


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


Forfatter: Link


FaceBook & Instagram: LINK


KLIK PÅ FOTO

Jeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion i 2003, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse i 2007, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv.


Forfatter er kommet til. Ønsket er at bidrage til, at andre mennesker kan få det bedre. Blandt andet er læren om balance og at give slip vigtig. Udover allerede udgivede titler er flere på vej. At skrive er min passion.