Galleri Anbefalinger

Galleri

Copyrights all photos Monika L. Petersen, 2023

     Qigong med Monika L. Petersen
Qigong med Monika L. Petersen
     Qigong gratis på græs, Dragør, Monika L. Petersen
Qigong gratis på græs, Dragør, Monika L. Petersen
     Efter Qigong med Monika L. Petersen
Efter Qigong med Monika L. Petersen
     Qigong med Monika L. Petersen
Qigong med Monika L. Petersen
     Bogsignering, Monika L. Petersen
Bogsignering, Monika L. Petersen
"Frø til spiring - for bedre balance i livet"
     Vi gør klar til Qigong med Monika L. Petersen
Vi gør klar til Qigong med Monika L. Petersen
Tilmeld dig nyhedsbrevet: mail@monika.one
Udkommer ca. 7 gange årl.
     Qigong instruktør Monika L. Petersen underviser
Qigong instruktør Monika L. Petersen underviser
     Sam Tam og Monika L. Petersen, 2011
Sam Tam og Monika L. Petersen, 2011
     Viggo Vikkelsø og Monika L. Petersen
Viggo Vikkelsø og Monika L. Petersen

Qi Gong - gratis på græs, et tilbud til alle! Hver sommer i Dragør ved havnen. Med efterfølgende hygge sidste gang hver sommer. Hyggeligt og givende.  Alle er inviteret.


2017-06-12 Godt på græs foto 111

                    Qi Gong inde og ude samt foredrag


Master Sam Tam og Monika Lisbeth Petersen, 2011

Nogle af mine lærere

PLANCHER     -     Silkeøvelserne (Ba Duan Jin) i ord og billeder

ANBEFALINGER / REFERENCER

2010   Beboere på Plejehjemmet Ugandavej, Tårnby Kommune

2011   Dragør Kommune, ansatte i hjemmeplejen og på Omsorgscenteret

2012-  Aktiviteshuset i Dragør Kommune, frivilligt arbejde:

2018   Qigong, mindbooster, mindfulness

2012-

2018   Dragør Qigong Forening (DQF), Qigong & Tai Chi

2019   Frivilligt arbejde samt diverse tilbud jf. Nyhedsbrev


HERUNDER KAN DU SE NOGLE AF TILBAGEMELDINGERNE JEG HAR MODTAGET


Solstråler 

På denne side vises et mindre udpluk af de mange solstråle historier, som jeg selv og elever har oplevet efter, at Qi Gong er blevet en regelmæssig træningsform. Det hører med til beskrivelserne, at basis træningen er  Ba Duan Jin, De 8 Silkeøvelser, som medicinsk Qi Gong set i den udgave som jeg underviser dem. Mange er begyndt at træne Qi Gong efter at sygdom, altså ubalance, er opstået, og ønsket har været at blive denne eller disse skavanker kvit. Det er almindeligt at de fleste får et positivt udbytte af denne træningsform, og hvor medicin giver bivirkninger, giver qigong dejlige sidegevinster. Jeg kender en dame, som af lægen fik at vide, at det var galt med knogletætheden, og hun fik ordineret tabletter, og derefter skulle hun efterfølgende til kontrol. Kontrollen afslørede at problemet var blevet mindre, og lægen var glad. Damen kunne imidlertid fortælle lægen, at hun IKKE havde taget tabletterne, hun var begyndt til Qi Gong!


Fra min egen verden:

 • Jeg begyndte til Qi Gong for at øge mit meget lave energiniveau.
 • Ud over at mit energiniveau er blevet rigtig godt, har jeg oplevet mange sidegevinster, hvoraf blot nogle få nævnes her, som fx at de mange gener i min ryg med smerter og begrænset bevægelsesmulighed til følge er fortid, min nattesøvn er lang, sammenhængende og rolig, mit syn er blevet bedre inkl. at min bygningsfejl er blevet væsentlig mindre, mit alment befindende er øget markant

Tilbagemeldinger jeg har modtaget:

 • slidgigt i nakke og fingre er ikke længere et problem, idet der ikke længere er smerter og ingen fysiske begrænsninger
 • allerede efter anden træningsgang fortalte én, at hun følte hun gik lettere
 • indstilling til operation p.g.a. smerter i sovende hånd afbestilles
 • højere energiniveau flere dage efter er en typisk tilbagemelding
 • 'jeg føler mig gladere'
 • 'min mand siger, at jeg er blevet gladere'
 • træningen har styrket ryggen, således at de to sammenfald i ryggen ikke længere giver gener i hverdagen
 • 'jeg har ikke haft hovedpine siden jeg begyndte til qigong'
 • 'før havde jeg ondt i knæene, det har jeg ikke længere'
 • 'jeg har færre gener af min diabetes'
 • 'nu kan jeg stå i lang tid uden besvær'
 • min balance er blevet bedre


Efter workshop i Qi Gong for skulderbæltet samt workshop i tai chi modtog jeg følgende tilbagemeldinger (maj 2015)

 • ih, hvor var det dejligt
 • jeg har sovet så godt i nat
 • det har været nogle rigtigt dejlige dage, spændende og inspirerende
 • ”Jeg vil lige fortælle dig, at min skulder har det SÅ godt idag (og i nat). Jeg kan slet ikke huske, hvordan det var ikke at have ondt. Så det var en rigtig god formiddag - tak for den!" – Bente
 • "Tak for to gode seancer. Det var bestemt nogle gode timer og jeg fik meget ud af din undervisning. Du er både dygtig og informativ, så jeg kom bestemt hjem tanket op med øvelser jeg har fået mere styr på." - Kirsten Ehlers (Workshop i qigong for skulderbæltet samt workshop i tai chi)


Fra en radioudsendelse 3. februar 2013:QI GONG PÅ ARBEJDSPLADSERNE! I radioavisen var et indslag om sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen. 3F har i samarbejde med en del firmaer fået arrangeret sundhedstjek på arbejdspladser med efterfølgende træningstilbud. I indslaget fortalte en kvindelig medarbejder, at hendes blodtryk ved sundhedstjekket var så højt, at hun måtte sygemeldes. Efterfølgende begyndte hun at træne Qi Gong, som var et af træningstilbudene. Nu er hendes blodtryk kommet ned, og hendes andre værdier i prøverne ved det efterfølgende sundhedstjek er også forbedret. Denne medarbejder nød qigongs rolige og bløde træningsform, som havde forbedret hendes sundhedstilstand markant.


Lad mig tilføje, at i USA har man for længst taget Qi Gong ind som et tilbud til firmaets ansatte. Og i Sverige har borgere længe kunne få henvisning til qigong undervisning. Man har for længst erkendt at Qi Gong virker.


Guo Guangchang, Fosun

Gua Guangchang er født i 1967 i Zhejiang-provinsen, han er BA i filosofi og MBA fra Fudan University i Shanghai. Gift med Wang Jinyuan.

Karriere: Grundlagde Fosun med tre studiekammerater i 1992. Startede med farmaco, men omdannede virkshomheden til investeringsselskab. Global ekspansion siden 2010 med køb af bl.a. forsikringsselskaber, skyskrabere og hotel- og turistvirksomheder som Club Med og en andel i Thomas Cook. Filosofi: En blandingaf tai chi, buddhiseme og Warren Buffett. Han er gået fra en opvækst i en fattig landregion i det østlige Kina til en af Kinas største formuer, af Bloomberg anslået til 5.7 mia. dollar. Målet er dog hverken penge eller indflydelse i sig selv, fastslår Guo Guangchang, der gerne, når han spørges om sin forretningsfilosofi, vedkender sig buddhisme, daoisme og en vægt på harmoni og balance mellem yin og yang. Tai chi er hans base, og han bruger tai chi ofte når han skal samle tankerne, i en frokostpause, i et telefonmøde med vigtige forbindelser, når han holder årsmøde for sine ledere. I hovedsædet er der afsat særlig plads til, at medarbejdere kan tage sig en tai chi-seance. "Penge er ikke målet i sig selv. Formålet er at gøre tingene bedre for andre mennesker, og derigennem skal pengene nok komme" har han udtalt og "At drive virksomhed er den bedste form for velgørenhed. Når du skaber en succesrig virksomhed, skaber du også mere beskæftigelse, og hvis du behandler dit personale ordentligt, så bliver din virksomhed i sig selv velgørende." (kilde: Berlingske Business, 15. marts 2015).


OM

Monika Z. Petersen

forfatter


www.monika.one

www.qigongsilke.dk

mail@monika.one

26297151


#energi #flow #levfrahjertet


Forfatter: Link

FaceBook & Instagram: LINKJeg har trænet Qi Gong og Tai Chi siden 2007. Efter en infektion i 2003, der drænede mig for energi, tog jeg på en energirejse, hvor jeg blev indført i Qi Gong. Det blev et vendepunkt i mit liv. Jeg har nu et meget højere energi niveau og et godt og aktivt liv. Vil du være glad? Træn Qigong og vær opmærksom på dit mindset. DVD'en "Silkeøvelserne BA DUAN JIN", som jeg lavede i 2022, kan erhverves ved at kontakte mig, evt. via dette LINK


Forfatter har jeg altid været. I mange år til skuffen og i andet privat regi. I 2020 udkom min første bog. Bøgerne jeg hidtil har udgivet handler om livsenergi og det gode liv beskrevet ud fra meget forskellige vinkler. Læren om balance og at give slip er vigtig, eller rettere afgørende, for hvordan vi har det. At skrive er min passion. Det er dejligt at dele viden og sprede glæde.


UDGIVELSER, link dertil